https://www.sorup.dk/

Historiske biler i maleriske rammer på Herregaarden


En solrig weekend i juni indtog mere end 90 Ford A-veteranbiler og deres passionerede ejere Herregaarden.


Gammel kærlighed ruster ikke – i hvert fald ikke hvis du spørger de over 150 veteranbilejere, der i weekenden gæstede Herregaarden.

Pudset og poleret til mindste hjulbolt, trillede de historiske biler fredag eftermiddag én for én op gennem alleen, og forbi hovedbygningen, for at indtage ærespladsen i centrum af gården. Ford A Grænsetræf var skudt i gang med høj sol og endnu højere humør, blandt entusiaster fra hele Norden – der skulle tilbringe en weekend med at sparke dæk med ligesindede.

Vejret viste sig fra sin bedste side, da næsten 100 biler, lørdag formiddag, drog afsted på køretur i det maleriske midtsjællandske landskab.
Tilbage på Herregaarden sørgede køkkenet imens for at tilberede en velsmagende frokost, så entusiasterne kunne vende tilbage med god appetit – inden eftermiddagens anden panoramatur.

Lørdag aften stod på gallamiddag i den store sal, hvor der efter middagen blev spillet op til dans.
Efter morgenbuffet søndag morgen, blev der sagt tak for i år, hvorefter alle gæster kunne checke ud af hotellet og de smukke veteranbiler satte kursen hjemad.

☆☆☆☆☆

“Vi var på A-Ford treff med en 1929 model. Sammen med ca 100 andre A-Ford eiere. Topp service, vi fikk vi mye god mat og drikke, der var hyggelige verter! Glad vi fikk oppleve denne nydelige gamle Herregård.”

– Rosemarie Olsen

Grænsetræf 2022 er Nordisk Ford A møde, og afholdes hvert andet år – skiftende mellem Danmark, Norge og Sverige. I år danner Sørup Herregaard rammerne om Ford A Grænsetræf 2022, hvor entusiaster fra hele Norden mødes til en weekend af kærlighed til den ikoniske bilmodel. Herregaardens personale sørger for forplejning og der er redt op til alle gæster, så de kan nyde den fulde Herregaards-oplevelse.


Dansk Ford A Klub (DFAK) blev stiftet i 1965 under navnet Københavns Ford A Klub med det formål at samle mennesker med interesse for at restaurere og køre i Ford A. Klubben tæller i dag omkring 450 medlemmer i hele Danmark. Tilsvarende klubber eksisterer i Norge og Sverige.


Kom og nyd den klassiske charme
i smuk natur

Skuldrene falder helt ned, når man kører ned ad alléen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.

Call Now Button