https://www.sorup.dk/

Konferencelokaler


Med velindrettede og moderniserede lokaler i maleriske rammer, får I det bedste fra begge verdener – under 1 time fra København.Den Store Sal / Salen

395 m2 – 60-200 deltagere

Den Store Sal er vores største og meget ikoniske lokale på Herregaarden.
Med højt til loftet, ovenlysvinduer og scene med projektor, egner lokalet sig både til større konferencer, firmafester og andet.
Den Store Sal ligger i stueplan, og der er udgang direkte til gårdspladsen, med mulighed for at sidde i vores hyggelige havemøbler, og nyde de autentiske omgivelser.

VIRTUEL RUNDVISNING AF DEN STORE SAL


Rosa Sal

142 m2 – 40-60 deltagere

Rosa Sal er Herregaardens næststørste lokale, og kan rumme op til 70 personer i biograf/teater-opstilling.
Lokalet ligger i stueplan, tæt på receptionen og har gulvtæppe, hvilket giver en god akustik. Der er udgang direkte til sydvendt terrasse, med fri adgang til Herregaards-parken. Perfekt til aktive pauser eller teambuilding-aktiviteter. Lyset kan dæmpes og justeres efter hvor varmt/koldt lys man ønsker i lokalet.
Der findes tre grupperum i umiddelbar nærhed af Rosa Sal.

VIRTUEL RUNDVISNING AF ROSA SAL


Blå Stue

91 m2 – 20-40 deltagere

Blå Stue er indrettet i samme stil som Rosa Sal, men er en smule mindre. Lokalet ligger i stueplan, tæt på receptionen og har gulvtæppe, hvilket giver en god akustik. Der er udgang direkte til sydvendt terrasse, med fri adgang til Herregaards-parken. Perfekt til aktive pauser eller teambuilding-aktiviteter. Lyset kan dæmpes og justeres efter hvor varmt/koldt lys man ønsker i lokalet.
Der findes tre grupperum i umiddelbar nærhed af Blå Stue.

VIRTUEL RUNDVISNING AF BLÅ STUE


Karlekammeret

48 m2 – 20-32 deltagere

Karlekammeret ligger i separat bygning med egen indgang og toilet, og kan rumme op til 32 personer. Lokalet ligger i stueplan og har akustikpaneler på hele bagvæggen. Lyset kan dæmpes i lokalet.
Der er trappe til 1. sal, hvor der forefindes tre grupperum.

VIRTUEL RUNDVISNING AF KARLEKAMMERET


Det Store Magasin / Magasin 1

87 m2 – 20-40 deltagere

Det Store Magasin ligger i stueplan, og kan rumme op til 40 personer. Lokalet har toiletfaciliteter nær indgangen, og der er udgang direkte fra lokalet, til gårdområde. Lyset kan dæmpes i lokalet.

VIRTUEL RUNDVISNING AF DET STORE MAGASIN


Det Lille Magasin / Magasin 2

66 m2 – 16-28 deltagere

Det Lille Magasin ligger på 1. sal, og kan rumme op til 28 personer. Lokalet har toiletfaciliteter på gangen. Lyset kan dæmpes i lokalet.
Der er tilknyttet to grupperum til Det Lille Magasin, med adgang direkte fra lokalet.

VIRTUEL RUNDVISNING AF DET LILLE MAGASIN


Laden

330 m2 – På forespørgsel

Den rustikke lade benyttes ofte til teambuilding eller fællesaktiviteter, når det det danske vejr driller. Laden er ikke opvarmet, og egner sig derfor ikke til spisning eller aftenarrangementer.

VIRTUEL RUNDVISNING AF LADEN

Interesseret i at vide mere?

Få et overblik over vores lokaler og ledighed eller se de konferencepakker vi tilbyder.

Call Now Button