https://www.sorup.dk/
Vi søger en souschef, der kan indgå i et team med køkkenchefen omkring indkøb, planlægning samt udvikling af menuer. Desuden skal du kunne lede køkkenet og køre selskaber selvstændigt, når køkkenchefen ikke er til stede. Derfor er det vigtigt at du har lyst til at tage dagligt ansvar og kan holde det store overblik. Det er en stor fordel hvis du har interesse eller erfaring med det vegetariske og / eller søde køkken.
Der er tale om en fuldtidsstilling. Vilkår er overenskomstreguleret, mens lønnen herudover afhænger af erfaring og kvalifikationer.
Ansøgninger og eventuelle spørgsmål til stillingen kan sendes til mailadressen ansogning@sorup.dk
Sørup Herregaard danner rammerne for et moderne hotel- og konferencecenter, omgivet af den skønne midtsjællandske natur. Et pusterum i hverdagen – under 1 time fra København.
Vi har i alt 102 hotelværelser, fordelt i Herregaardens historiske bygninger. Desuden har vi kapacitet til konferencer og selskaber med op til 400 gæster i den store sal, samt mindre arrangementer i vores øvrige lokaler (20-100 pers.)
“Var til firmafest, og selv om vi var mange til stede, var der super betjening og tilmed var maden helt i top, dejligt mørt og veltilberedte anretninger med mulighed for at få mere af hovedretten. Vinen var ligeledes god. Et sted der varmt kan anbefales.”
5/5 stjerner
Du kan se vores aftenmenu, frokostmenu og selskabsmenuer her på hjemmesiden.
Skuldrene falder helt ned, når man kører ned ad alléen til hotel Sørup Herregaard, som er omgivet af sø, skov og 700 tønder land.
receive weekly offers